January favorites – alkuvuoden suosikkeja

January favorites – alkuvuoden suosikkeja

Mitä muuta hyvää tammikuussa oli, kuin uusi vuoden alku ja maata peittävä lumi joka pysyi pidempään kuin päivän? Ajattelin näin uuden vuoden alkaessa alkaa laittaa ylös silloin tällöin eri juttuja ja ostoksia joista on ollut mulle hyötyä tai iloa. Tässä ei ole mitään kaupallista tosiaankaan takana, vaan ajattelin tuoda esille näissä ihan arkisia ja tavallisia asioita, jotka on kuukauden aikana saanut mut hieman iloisemmaksi tai helpottanut mun elämää muuten.

 

Microblading + shading

 

Ei mikään fyysinen tavara, mutta käynti, kun viimein pääsin tekemään tämän toimenpiteen mun kulmille. Ehdottomasti pääsee listalle, sillä odotan tän helpottavan mun elämää huimasti! Toki, vielä on vahvistus edessä. Tästäkin laitan varmaan myöhemmin oman postauksen, jossa käyn läpi koko juttua.

 

Not so great photo but.. The picture is taken few days ago, before touch up.

 

Uusi pyykinkuivausteline

 

Joo, tosi siistiä, mutta tää oli kyllä aivan nappiostos, kun edellinen pyykkiteline meni rikki ja jokin oli saatava tilalle. Ostettiin tämmöinen, hieman erilainen teline, joka vie vähemmän tilaa ja mahtuu juuri täydellisesti meidän makuuhuoneeseen. Siinä on myös hyvät paikat henkareille ja monta metriä kuivaustilaa. Perfect!

Our old drying rack was replaced with this because it got broken. Certainly better and it doesn’t take up so much space.

 

Lumene Lähde – Arctic Dew Quenching Aqua Serum

 

Viimein on alkanut pakkaset nousemaan ja lunta tulemaan. Tän todella huomaa myös ihossa, kun se tuntuu hilseilevän aikaisempia vuosia herkemmin. Olenkin käyttänyt aktiivisesti kasvorasvan lisäksi mm. Näitä Lumenen kosteuttavia seerumitippoja rasvan kanssa ja todennut ainakin toistaiseksi toimivaksi ratkaisuksi.  

This Lumene Source -serum helps me with my dry skin, especially during winter, when used together or before day/night cream.

 

Sudio Regent headphones

 

Tosiaan mun uudet kuulokkeet ovat olleet myös mukana matkassa, joista olen todella pitänyt. Näistä voi lukea tarkemman postauksen täältä.

I really like these stylish headphones from Sudio!

Nikkarinvuoka

 

Siis mun melkein jokaisessa postauksessa on jotain ruokaan liittyvää.. Tätä Facebookin Kotiruokaryhmästä tunnettua reseptiä kokeiltiin ekan kerran ja se kyllä tuli varmasti jäädäkseen ruokalistoille! Lenkkimakkaraa, perunaa, sipulia, tomaattia ja juustoa. Muna-kerma-maito perään ja uuniin. Helppoa ja hyvää! Nam! Niinkuin moni muu resepti, hieman aina lisään omia juttuja mukaan. Tässä tapauksessa Koskenlaskijan jämät jääkaapista pääsivät mukaan. 

 

I don’t know what this is called in English, but Nikkarinvuoka is a new dish I learned from one Finnish Facebook group. Sausage, tomato, potato, onion and cheese in a casserole, yum!


Leave a Reply

Your email address will not be published.