London and food

London and food

Plain and simple. Koska ruoka on mun suuri rakkaus sen monissa muodoissa, on aivan pakko vähän laittaa vielä materiaalia Lontoon reissun siitä parhaasta osasta, eli safkasta. Kuvia tästä osa-alueesta tuli aika monta, toivottavasti jaksatte selata läpi! Camden marketilla sekä Borough marketilla oli niin paljon annettavaa tämän osion suhteen, että tuolla olisi voinut olla syömässä koko viikon jokaisen aterian! Ei sillä, sai sitä muualtakin riittämiin. Jos toreilla vaeltelu ei ole mieleen, voit aina astua kadun varsien täyttämiin roskaruokaravintoloihin ja lukuisiin ketjukuppiloihin syömään rasvaa toisenlaisessa muodossa ja nauttimaan kupin kuumaa juomaa, jota joku muu kuin suomalainen voisi kutsua kahviksi.

Toki ruokaa piti käydä myös syömässä muualla. Hotellimme aamiainen tarjosi klassisen englantilaisen aamiaisen, jonka nautimme yhtenä aamuna. Voin suoraan sanoa saaneeni paremman makuelämyksen esimerkiks  Kreikassa, Zakynthoksen saarella brittipubissa, jossa olimme syömässä ja katsomassa jalkapalloa. Mutta, hyvä yritys.. Suurin osa ruokailuista tosiaan vietettiin torien kojuilta ruokia maistellen.

Omalta osaltani myös klassinen pubiruoka jäi syömättä, sillä astuessamme pubiin, oli se niin täynnä, ettei istumaan olisi päässyt. Samaisessa pubissa kapeat portaat “Restaurant upstairs” -kyltin saattelemana veivät meidät intiimiin aasialaisittain sisustettuun ravintolaan, jonka ruokalistalta löytyi näitä  perinteisiä fish and chips-mättöjä kiinalaisen ruoan lisäksi. Itse päätin kuitenkin kokeilla listan kiinalaista, kun sitä kerta oli tarjolla.

NFL pelissä ruokakojuista ja vaihtoehdoista ei myöskään ollut puutetta. Perinteiset bursat kouraan ja jälkiruuaksi amerikan lipulla varustettuja donitseja. Kyllä maha kiittää. Vaaka ei. I know.