Matka Nordic Travel Fare 2018 – get your travel fever on

Matka Nordic Travel Fare 2018 – get your travel fever on

Oltiin mieheni kanssa tänään matkamessuilla, jonne sain liput, kun tilasin muutaman numeron Mondoa. Olemmekin käyneet matkamessuilla jo useampana vuotena peräkkäin. Harvoin messuille mitään ostamaan mennään, mutta tarjoukset on aina hyvä katsoa, ja toki osallistua kymmeniin arvontoihin! Ehkä joskus tärppää.. Tänä vuonna kiikarissa oli kyllä tarkemmin ottaen ne muutama USA:n koju tulevaa matkaa ajatellen, sekä toki perinteinen kiertely. Ilman montaa kassia ja muovipussia täynnä lehtisiä ei helposti pääse tuosta ihmisten täyttämästä messuhallista kyllä ulos.

 

Finnair has these beautiful decorative doors in their exhibition this year. Simple and beautiful.

 

I just loved how this spot looked so calm and nice. It is great that there are many comfy sitting areas situated in different places around the exhibition hall.

 

The first area we usually walk in is the Finnish Travel exhibition area. You just gotta love those Moomins! There was also little Moomin house, just like last year.

 

You could photoshoot yourself in this spot from Aurinkomatkat.

Ihmisiä oli tosiaan paljon, ja oli ihana kävellä monien kojujen keskellä, kun milloin vain kävely saattoi keskeytyä johonkin tanssiesitykseen tai jäit muuten vain katselemaan esitteitä ja kojun tarjontaa.

 

I waited for Pete to arrive and happened to walk past this band playing and singing. It was really beautiful to listen, even though I did not understand a word.

 

You could just wander in the exhibition area and random dance shows could start near some stand, representing some country and its culture.

 

Ei sillä, kyllä me tällä kertaa jotain ostimmekin, nimittäin USA:n kartan (ylläri…) ja liityimme samalla Autoliiton jäseniksi, siitä kun on hyötyä arjen lisäksi myös Yhdysvalloissa. Yllätyksenä tilaajalahjaksi tulleen blenderin lisäksi kassista löytyi Eckerölinen miniristeilylahjakortti. Hyvin tämä siis omasta mielestä meni! Ja Peten piti saada mukaansa muutama metrilaku..

 

 

Food, what else?

Odotan aina innolla ruokakojuilla käymistä. Ihanat tuoksut tulvivat jo hyvissä ajoin nenään ja monien eri kulttuurien ruoka-tavat ja keittiöt kohtaavat toisensa pienellä alueella messuhallin taka-osassa. Jostain kumman syystä tänäkin vuonna ruokavalintamme osui Italialaisiin kojuihin. Juuston, pastan ja vehnän kanssa kun ei vaan voi mennä pahasti pieleen.

 

We were supposed to share this, but goddamit, it was SO good. So I ate almost all by myself.

 

We had those same baquettes last year. Good this year too. Somehow we always find ourselves in these Italian food stands..