Watercolors and ink

Watercolors and ink

En nyt tiedä voiko tätä sanoa harrastukseksi, mutta ainakin olen saanut jotain aivan uutta tekemistä! Kävin ostamassa ystäväni lainassa olleista kalligrafia -kirjoista innostuneena vesiväripaletin, ja jo joulun alla olin ostanut pari mustepatruunaista kalligrafiakynää. Kyseisillä kynillä kirjoitin esimerkiksi joulukortit tänä vuonna.

Nyt olenkin parina viikonloppuna istahtanut vain pöydän ääreen piirtelemään, maalaamaan ja kirjoittelemaan.  

 

Just take your pencil, pen or brush and start doodling.

 

Kivaa pitkästä aikaa olla vähän luova, siitä kun on jo aikaa, kun viimeksi olen piirtänyt (tein sitä ennen useinkin)! Tämä on juuri vapauttavaa tekemistä niinä hetkinä, kun haluaa pois ainaisesta näytön valokajeesta ja rauhoittua hieman eri tavalla. Ja aika tuntuu välillä lentävän yllättävän nopeasti sivellin tai kynä kädessä. Harjoittelu tekee mestarin tässäkin lajissa, mutta minulla ei onneksi ole mitään tarvetta olla mestari, vaan tämä on enemmän mukavaa ajanvietettä.

Tälläisiä juttuja pitäisi muutenkin tehdä useammin, eikä aina istua puhelimen tai tietokoneen tai tv-ruudun edessä! Varsinkin näin talvisin, kun kova tuuli, pakkanen ja ainaiselta tuntuva pimeys ei rohkaise lähtemään pihalle ulkoilemaan läheskään niin helposti..

 

Just some writing. I still don’t know how I missed the ‘n’ letter and did not notice anything until I was ready with the sentence. So, I added the missing letter afterwards 😀

 

I think I did farely well with this one dollar bill drawing..

 

I really like to write and doodle with ink or watercolors. Because I am too lazy to think anything meaningful to write, I just go with these so-cheesy quotes and words.