Writing Christmas Cards and Wrapping Gifts

Writing Christmas Cards and Wrapping Gifts

Jouluostokset jäivät kirjaimellisesti viime tippaan tänä jouluna, ja niin myös paketointi! Lähdemme huomenna suoraan työpäiväni jälkeen kohti Hartolaa, sen takia tämä oli hoidettava viimeistään tänään! Pidän kaikennäköisestä askartelusta, joten tämä homma ei onneksi ole mitenkään pakkopullaa sinänsä, paitsi aikataulujen osalta. Ostin tänäkin vuonna joulupaperiksi pari rullaa ihanaa ruskeaa ja vahvaa paperia kuvioituna, tällä kertaa sitä löytyi sattumalta Class Ohlsonilta.

 

 

Viime vuodelta oli jäänyt myös yli joulupaperia, joka on kätevästi kaksipuoleista, ja vielä tosi laadukasta ja kaunista! Ja sen sijaan, että olisin käyttänyt tavallista pakettinarua, saivat paketit ympärilleen juutinnarua. Ennen olen myös ostanut erillisiä “pakettitarroja”, mutta nekin korvaantuivat Clasulta ostetulla Dymolla kirjoitetuilla nimilapuilla.

 

 

Mielstäni paketeista – vaikka niitä onkin vain muutama tänä vuonna (ONNEKSI!) – tuli oikein kauniita! Olen sen verran nuori, että en ole koskaan päässyt sisälle joulukorttien lähettämiseen, eikä minulla olisi kuin ehkä kaksi ihmistä lähipiirissä, jolle kortin lähettäisin. Saatan kyllä siis askarrella kortit joululahjojen kylkeen perheelleni, kuten tänä jouluna. Kortteja tein siis omalle perheelleni ja pari siunaantui myös miehen perheelle. Isompaa pakettia eivät kaikki siis tarvitse. Kaikki saivat tasapuolisesti identtiset kortit!

 

 

Ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta hetken mielijohteesta “aloituspaketin” kalligrafiakyniä, joissa tuli pari eri kokoista terää, sekä monta eri väristä väripatruunaa. Peitevärejä ja “perinteisiä” kalligrafiakyniä en valitettavasti löytänyt, joten eivätköhän nämä ole ihan hyvät näin alkuun! Niitä pääsinkin siis testaamaan heti kun askartelin joulukortteja. Myös kortit saivat juurinnarua ympärilleen, sekä hieman kosketusta lahjapaperin jämäpaloista.

 

 

 

PS. Ja siis vähänkö päivää piristi tänään kun sain mun työparilta joululahjan töissä. (Viime jouluna olin vasta aloittanut uutena työntekijänä, joten silloin ei vielä kamalasti tunnettu) Harmittaa, että en itse ollut tajunnut ostaa mitään tai tehdä mitään hänelle.. En olisi varmaan ehtinytkään, mutta kuitenkin, voi hitsi.. Avaan sen vasta kuitenkin jouluaattona! Ja vaude kun joku osaa kirjottaa niin kauniisti kalligrafiakynillä!

 

This present I recieved from one of my closest collegues at work. It really lifted my spirits today. And the handwriting on this package card is so beautiful with the shimmering silver colour!